WORKSHOPS en CURSUSSEN

WORKSHOPS en CURSUSSEN

EEN NIEUWE BLOK VAN DE MAAND: CARRIE HALL QUILT  158 x 158 cm

Deze quilt is gemaakt met dank aan Bettina Havig die mij permissie gaf om de patronen uit de collectie van het Spencer museum of Art te gebruiken om deze mooie quilt te ontwerpen. Alle patronen zijn in de originele stof in dat museum te bekijken en gemaakt door Carrie Hall. Door mij zijn ze in een modern jasje gestoken.

Deze blok van de maand bestaat uit 16 maanden en is gelimiteerd. U krijgt na inschrijving te horen of u er bij bent. De inschrijving wordt bepaald door de volgorde van ontvangst van de inschrijfformulieren die per post toegezonden dient te worden. Het gehele project bevat niet alleen alle patronen, maar ook alle stof voor de top zoals u die op het plaatje ziet. Er worden goede, mooie quiltstoffen gebruikt. Alles wordt aangeleverd per maand en de vermoedelijke ingangsdatum zal juni zijn.  De kosten per maand inclusief verzending is € 29,95

Wacht niet te lang en schrijf u in! en geniet van het maken  van deze prachtige quilt. Antonia Hering

 

Oer Hollandse nieuwe Blok van de Maand:

ANTIEKE HOLLANDSE TEGELQUILT

WORKSHOPS en CURSUSSEN

Het is zover! De nieuwe Blok van de maand met de antieke tegels kan van start gaan. De verwachte datum voor de eerste uitlevering zal september/ oktober zijn. Uiteraard hangt dit ook af van het aantal inschrijvingen. Wat gaat u krijgen voor uw geld?

Uiteraard alle patronen en materialen die u nodig heeft voor het maken van de top. Het gaat hierbij om de patronen in het Nederlands en in cm. De gebruikte stoffen zullen zoveel mogelijk exact hetzelfde zijn als gebruikt in het voorbeeld. Lukt dit niet dan zal dit vergelijkbaar zijn. Ook wordt het donkerblauwe garen wat op een groot aantal blokken wordt gebruikt, voor u verzorgt. En dit alles komt keurig in een plastic mapje, netjes verpakt, iedere maand bij u op de deurmat.

Maar dat is nog niet alles! Omdat het hier in deze quilt gaat om echte antieke tegels probeer ik u ook iets over die tegels te vertellen. Een stukje historie dus. Dit voegt echt toe aan het maken van deze quilt. Het is leuk om te weten wat de tegel laat zien of hoe oud deze is etc.

Daarnaast zullen er in de laatste aflevering een aantal quiltpatronen zitten die u in de quilt, bij het quilten kunt gebruiken.

En mocht u zich eens een keer vergissen en stof te kort komen! Laat het weten! Ik probeer altijd de klant, in alle redelijkheid, hierin zo goed mogelijk tegemoet te komen.

Dus schrijf u in en ga genieten van het maken van deze prachtige quilt en krijg iedere maand een leuk pakketje op uw deurmat.

De kosten van dit project zijn € 26,95 per maand. De vaste verzendkosten in Nederland zijn € 3,00 Voor dit project zal er een maximaal aantal deelnemers zijn dus…………. wacht niet te lang en schrijf u in door het inschrijfformulier in te vullen en ondertekenen en te sturen naar:

 

Quilthuis Lieselotje

Oliemolen 58

1622JL Hoorn (NH)

Deze quilt is gebaseerd op een fraktur die gemaakt wordt door de Pennsylvania Dutch. Hier betreft het een geboorteakte. Het fraktur is versiert met allerlei symbolen die ieder op zich een goede/positieve wens voor het kind meegeven. De kleuren zijn helder en fris zonder te schreeuwen en zijn zoveel mogelijk origineel gehouden. Het format van de quilt is 145 x 130cm.

Het project bevat alle stoffen voor het maken van de top van de quilt. De te appliqueren patronen worden op ware grootte uitgeleverd. Er is zowel een uitdaging voor de beginner als de gevorderde omdat het appliqueren op verschillende manieren in moeilijkheidsgraad gedaan kan worden. Natuurlijk wordt dit aangegeven bij het patroon. De tekst kan naar eigen behoefte aangepast worden aan uw eigen situatie. De letters zijn ingekleurd en hebben een geborduurd randje in dezelfde kleur,  gemaakt met stiksteekjes.

Als u al eerder een BOM van mij hebt gedaan dan weet u dat deze keurig verzorgd, per maand in een keurig mapje met de stoffen erbij, stap voor stap uitgelegd, naar u toe komt. De kosten per maand inclusief patronen en stof zijn € 27,95 per maand (19) en de verzendkosten zijn vast (binnen NL) € 3,50  U kunt het inschrijfformulier uitprinten, invullen en opsturen. Wij laten u weten dat we het hebben ontvangen en wanneer de eerste aflevering uitgeleverd wordt.

Doe mee met dit leuke project en maak een dochter, zoon of kleinkind of gewoon uzelf erg blij met deze bijzondere en persoonlijke quilt.