Over Ons

Quilthuis Lieselotje

Quilthuis Lieselotje is sinds 2006 gevestigd in de Kruisstraat. We geven workshops en cursussen. Er zijn hiervoor 2 seizoenen namelijk het voorjaar en het najaar. Meestal wordt het nieuwe lesprogramma rond augustus op de site gezet voor het komende jaar. Het nieuwe lesprogramma kunt u straks vinden onder de knop projecten/cursussen op de startpagina. Staat er nog niets dan is het nieuwe lesprogramma nog niet uit.

Naast bovenstaande activiteiten zult u ons tegenkomen op beurzen en tentoonstellingen. We genieten dan in een totaal andere setting van onze klanten. Ook hebben we door o.a. het meedoen aan wedstrijden regelmatig  werk in het buitenland. Zo is de winkel in januari altijd gesloten omdat we dan aan het werk zijn in Engeland.

We maken onze eigen patronen die u terug kunt vinden in de webshop onder de productnaam All of my Dreams. Leuke kleine patronen of de wollen beertjes en andere dieren. Er worden steeds meer patronen ontwikkeld dus check dit regelmatig. Ze zijn niet duur! En dus voor iedereen te betalen. Naast de katoenen quiltstoffen hebben we ook de wollen stof in de winkel. Niet op de rol maar in stukken van 30 x 40 cm.  De winkel heeft een aantal bijzondere producten die u niet veel of helemaal niet ergens anders tegenkomt. Zo hebben we de swatch buddies, de 100% YLI zijdegaren in een grote collective, onze bijzondere quiltring en het square in a square system. De quilttechniek die u als beginner geleerd wordt of waarvoor u zich kan inschrijven is die van de Thimblelady. Een techniek die u alleen kunt leren bij ons.

Kom eens langs in de winkel en geniet van alle materialen en het advies.

Antonia Hering

Over Ons